Over monumenti

Monumenti is jaren geleden gestart door Frans Blok en is uitgegroeid tot specialist op de begraafplaats. De persoonlijke manier van werken zorgt er voor dat iedereen met een fijn gevoel terug kijkt op het bestellen van een grafmonument.

Uniek aan Monumenti is dat je geheel zelf kunt bepalen hoe de grafsteen er uit komt te zien. Had jouw dierbare een goed gevoel bij het strand of hield diegene van vissen? Dan zorgen wij dat we een mooie passende steen hierbij selecteren of ontwerpen. Zo is er voor iedereen een mouw aan te passen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de natuursteen branche is voor ons niets te gek. Persoonlijke service en ontzorgen staat bij Monumenti hoog in het vaandel. Er komt veel bij kijken na een overlijden en Monumenti wil hier graag zijn steentje bijdragen. Denk hierbij aan het aanvragen van een vergunning voor een grafmonument, of het plaatsen en onderhouden van een mooie steen. Het allerbelangrijkst is een kop koffie of thee en een fijn gesprek met Frans om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op via info@monumenti.nl om een afspraak te maken.

decorative image